Måttanpassade inglasningar

År 2007 köptes Hofors Glasmästeri upp av Aluline Inglasningssystem AB. Därav erbjuder vi både montering och försäljning av måttanpassade inglasningar.

www.aluline.se

Svensk kvalitet till rätt pris. Aluline har servat nöjda kunder i 20 år. Vårt motto är att leverera en inglasning till ditt uterum som passar just till dina mått. Du kan alltså inte jämföra oss med de tillverkare som erbjuder standardmått. Dina unika mått är vår unika standard. Glöm våta utemöbler och hår från grannens katt. Vi erbjuder dig ett uterum som förlänger sommaren, från vår till höst. Där kan du njuta av alla väder - från solsken till hällregn och höststorm. Våra uterum är ett av marknadens bästa och mest beprövade. 

Aluline har funnits i Gästrikland sedan 1992 och har sitt säte i Långnäs strax utanför Hofors. Vi har egen tillverkning av inglasningar och fönster i aluminium.

Vi måttanpassar enligt Era behov

Att glasa in en altan eller uteplats är inte längre något problem i och med vårt måttbeställda, skjutbara, inglasningssystem. Fördelen med att måttanpassa är att fönster och dörrar anpassas efter just din altan. Detta innebär även att du får lika stora dörrar och fönster i varje öppning. Vår unika låsmekanism gör det till det enda inglasningssystemet på den svenska marknaden som har inbyggd automatisk låsning.

Ska du bygga uterum så låt oss glasa in det, du kommer inte att ångra dig

Aluline är ett system av kraftiga aluminiumprofiler, vitlackerade eller naturanodiserade som standard. Vi har byggt in många tekniska finurligheter i Aluline. Den unika och samtidigt enkla låsningen, är dold i handtagen, som går efter hela profilens längd. De mycket låga tröskelskenorna gör att du bekvämt kan passera ut och in, när dörrarna är öppna. Kullagrade hjul gör att dörrar och fönster löper tyst och smidigt. Glasen är monterade i tättslutande gummilister, vilket gör att du inte riskerar läckage.

Det är en helsvensk kvalitetsprodukt

Vi levererar inglasningar och fönster över hela Sverige. Produkten säljs direkt via hemsidan eller via närmaste återförsäljare, kontakta oss så hänvisar vi dig.